Hrskava piletina sa kornfleksom
Piletinu na ovakav način prosto morate da probate. Odlična kombinacija, preukusna i veoma se jednostavno priprema.
Sastojci:
300g piletine
100ml pavlake za kuvanje
1 kašika kečapa
1 kašičica senfa
Origano
1 kašika ulja
1 čen belog luka
So
Aleva paprika
Kornfleks
Priprema:
Piletinu iseći na malo krupnije komade.
U činiji sipati pavlaku za kuvanje.
Zatim dodati 1 kašiku kečapa.
Dodati 1 kašičicu senfa.
Dodati malo origana.
Posoliti.
Zatim dodati sitno iseckan beli luk.
I na kraju 1 kašiku ulja.
Sve zajedno lepo pomešati.
Dodati malo aleve paprike.
Pa sve lepo sjediniti.
Dodati piletinu u marinadu.
Ostaviti u frižideru 1 sat.
Pripremiti kornfleks. Ako je krupan previše, malo ga rukama smrviti.
Dodati još malo aleve papirke u kornfleks.
Zatim piletinu valjati u kornfleks.
Pa je redjati na pek papir.
Peći na 200 stepeni oko 20 minuta.
Servirati po želji. Možete kombinovati uz pomfrit, kečap, pavlaku, razne namaze,...
Prijatno dragi moji! ❤
Коментари
Постави коментар